Přísady
- 2 kuřecí stehna
- sůl
- estragon (místo něj jsem použila provensálské koření, které ho obsahuje)
- 250 g brambor (dala jsem 3 střední)
- 100 g zelených fazolek (dala jsem víc, příště ještě přidám)
- 2 lžíce creme fraiche nebo husté zakysané smetany
- 1 lžíce hrubozrnné hořčice
- 1 stroužek česneku
- 75 ml kuřecího vývaru (dala jsem zeleninový)
- 1 lžíce čirého medu
Postup
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Smícháme smetanu, hořčici, prolisovaný česnek a vývar. Kuře osolíme (slabě) a okořeníme, přidáme brambory a zalijeme připravenou směsí. Kuře pokapeme medem a dáme péct. Cca po 40 minutách přidáme mražené fazolky a dopečeme, až je kuře zlatavé a brambory měkké.
Žádné komentáře:
Okomentovat