Po dlouhé době jsem vyzkoušela recept z Magazínu Albert. Vybral si ho sám Davídek. Kešu oříšky má rád, ale v jídle je kupodivu nechtěl. Přidala jsem ještě papriku, máme rádi více zeleniny.
Přísady
- 1 lžíce sezamového oleje
- 1 červená cibule, nakrájená na nudličky (bohužel jsem měla jen klasickou)
- chilli paprička, nakrájená
- 300 g kuřecích prsou, nakrájené na nudličky
- 1 malá paprika, nakrájená na proužky
- sůl
- 100 g cherry rajčat
- 50 g kešu natural
- 4 lžíce sójové omáčky (dala jsem jen 2 a stačilo nám to)
- bazalka
- jasmínová rýže
Postup
V pánvi restujeme asi 5 minut cibuli, maso a chilli, ke konci přidáme i papriku (původní recept je bez ní, tak ji můžete vynechat). Osolíme, přidáme rozpůlená rajčátka a kešu oříšky a restujeme další 2 minuty. Vlijeme sójovou omáčku a ještě 2 minuty prohříváme.
Podáváme s vařenou jasmínovou rýží a posypané bazalkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat